Free delivery from 140,00 €
Save to shopping list
Create a new shopping list

Opinions about the store

4.86
Users reviews number: 1669
Click the rating to filter reviews
3/5
2022-12-06
Paski na zdjęciu są rozmiaru SML, ja otrzymałam LSM. W opisie rozmiar uniwersalny... Chyba sprzedający nie do końca wie co sprzedaje
Barbara, Bielsko-Biała
Was the opinion helpful? Yes 0 No 0
4/5
2022-12-06
Małgorzata, Leźno
Was the opinion helpful? Yes 0 No 0
5/5
2022-12-06
Wszystko na najwyższym poziomie! Polecam :-)
Aneta, Ustroń
Was the opinion helpful? Yes 0 No 0
1/5
2022-12-06
brak pomocy ze strony sprzedawcy
Agnieszka, Kraków
Was the opinion helpful? Yes 0 No 0
5/5
2022-12-06
Radosław, Skawina
Was the opinion helpful? Yes 0 No 0
5/5
2022-12-06
Tomasz, Częstochowa
Was the opinion helpful? Yes 0 No 0
5/5
2022-12-06
Profesjonalna, kompetentna i miła obsługa. Duży asortyment sprzętu i akcesoriów. To zapewne nie będą moje ostatnie zakupy. Warto było dojechać
Robert, Winnica
Was the opinion helpful? Yes 0 No 0
5/5
2022-12-06
Zamówienie zostało zrealizowane szybko, sprawnie i bez żadnych komplikacji. wszystkie informacje otrzymałem na maila :) - Dziękuje!
Andrzej, Opacz-Kolonia
Was the opinion helpful? Yes 0 No 0
5/5
2022-12-06
Piotr, Kraków
Was the opinion helpful? Yes 0 No 0
4/5
2022-12-06
Mirosław, Katowice
Was the opinion helpful? Yes 0 No 0
5/5
2022-12-06
Maciej, Rzeszów
Was the opinion helpful? Yes 0 No 0
5/5
2022-12-05
Łukasz, Poznań
Was the opinion helpful? Yes 0 No 0
4/5
2022-12-05
Spoko
Tomasz, Warszawa
Was the opinion helpful? Yes 0 No 0
4/5
2022-12-05
Jan, Mrągowo
Was the opinion helpful? Yes 0 No 0
3/5
2022-12-05
Wszystko szło szybko i sprawnie. Zamówiłem i zapłaciłem przelewem. Dostałem informacje, że zamówienie jest gotowe do odbioru. Nagle okazało się, aby odebrać zapłacone i przygotowane zamówienie muszę stać w dużej kolejce do kasy. Absurd!!!!
Krzysztof, Kraków
Was the opinion helpful? Yes 0 No 0
/5
Was the opinion helpful? Yes No
Store response
IdoSell Trusted Reviews
4.86 / 5.00 1669 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2022-03-26
Excellent
2021-01-23
perfect

We care about your privacy

This page uses cookie files to provide its services in accordance to Cookies Usage Policy. You can determine conditions of storing or access to cookie files in your web browser.

Close
pixel